Τοποθεσία

Makedonia Palace Hotel Θεσσαλονίκη

Το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Πρόσβαση στο Makedonia Palace

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία (13 χλμ.):

Με αυτοκίνητο: Πάρτε τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής προς τα δυτικά – ο δρόμος στη συνέχεια γίνεται Εθ. Αντιστάσεως και μετά ο Βασ. Όλγας και Βασ. Γεωργίου Στρ. Στρίψτε αριστερά στο φανάρι μπροστά από το Δημαρχείο στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και μετά από περίπου 400 μέτρα θα δείτε το ξενοδοχείο στα δεξιά σας, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Με λεωφορείο: Η στάση «Φάληρο» της λεωφορειακής γραμμής 78 απέχει λιγότερο από 150 μέτρα από το ξενοδοχείο.

MP-DRONE-5-1024x699
LOBBY-118

Από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (4χλμ.):

Με αυτοκίνητο: Πάρτε την οδό Μοναστηρίου ανατολικά και μετά την Πλατεία Δημοκρατίας (Βαρδάρης) στρίβετε δεξιά στην οδό Δωδεκανήσου – ο δρόμος αυτός γίνεται τότε Σαλαμίνος – για να φτάσετε στην είσοδο του επιβατικού τερματικού σταθμού του λιμανιού της πόλης. Εκεί στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε στην οδό Κουντουριώτη – αυτός ο δρόμος γίνεται Λεωφόρος Νίκης και μετά τον Λευκό Πύργο γίνεται Μεγ. Λεωφόρος Αλεξάνδρου – και μετά από περίπου 400 μέτρα θα δείτε το ξενοδοχείο στα δεξιά σας.

Με λεωφορείο: Η στάση «Φάληρο» της γραμμής 8 λεωφορείων απέχει λιγότερο από 150 μέτρα από το ξενοδοχείο.

Από τον Επιβατικό Τερματικό Σταθμό του Λιμανιού (3 χλμ.):

Παίρνετε την Κουντουριώτη δυτικά – η οδός γίνεται Λεωφόρος Νίκης και μετά τον Λευκό Πύργο γίνεται Μεγ. Λεωφόρος Αλεξάνδρου – και μετά από περίπου 400 μέτρα θα δείτε το ξενοδοχείο στα δεξιά σας. Με λεωφορείο: Η στάση «Φάληρο» της γραμμής 8 λεωφορείων απέχει λιγότερο από 150 μέτρα από το ξενοδοχείο

LOUNGE-50