Διαμονή

H  Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. έχει εξασφαλίσει για τα μέλη της ειδικές τιμές δωματίων κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι κρατήσεις αφορούν για συγκεκριμένο αριθμό δωματίων θα παρέχονται κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κράτηση σε κάποιο από τα παρακάτω ξενοδοχεία ακολουθείστε το link για το εκάστοτε ξενοδοχείο.

Makedonia Palace Hotel

Το Makedonia Palace θα αποτελέσει τον τόπο Διεξαγωγής του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΕΕΠΕΑΧ. Το Makedonia Palace βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, δίπλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

MP-DRONE-5-1024x699
1_Building-min

Modernist Thessaloniki

Το Modernist Thessaloniki στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό διατηρητέο κτίριο του 1920 και βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Booking code: hespras2022

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα link τα οποία μπορούν να επισκεφθούν οι σύνεδροι για να κλείνουν δωμάτια στα ξενοδοχεία The Excelsior Hotel &  ON Residence Boutique Hotel, κατόπιν διαθεσιμότητας πάντα, για το διάστημα 19-22/10/2022.

Booking code: Hespras

The Excelsior Hotel

Με μοναδική θέση στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

The Excelsior
on22-0121

ON Residence Boutique Hotel

Κάθε δωμάτιο και σουίτα του ξενοδοχείου ON Residence είναι μια ιδιαίτερη πρόσκληση στην ατέρμονη αίγλη της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

City Hotel Thessaloniki

Με εξαιρετική θέση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μόλις δύο βήματα από την οδό Τσιμισκή και την πλατεία Αριστοτέλους, το ξενοδοχείο City σας επιτρέπει να νιώσετε την ενέργεια της πόλης.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

250547248

Golden Star City Resort

Το Golden Star City Resort είναι ένα μοντέρνο κατάλυμα που βρίσκεται στην παραλία της Περαίας. Το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι 30 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

Grand Hotel Palace

Το Grand Hotel Palace βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ

banner-inner-hotel
The Met Hotel-min

The Met Hotel

Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το THE MET HOTEL αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας.

Για κρατήσεις πατήστε εδώ