Κοινωνικές εκδηλώσεις

Εναρκτήρια Τελετή

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022
Ώρα 19:00

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 19.00, στην Αίθουσα Αλέξανδρος Ι  του Ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς.

Μια ξεχωριστή στιγμή για το Συνέδριο στα πλαίσια της τελετής έναρξης, θα είναι η τιμητική διάκριση στην διεθνώς καταξιωμένη Dr Julia K. Terzis, για την πολυετή συμβολή της, τα πρωτοποριακά επιτεύγματά της και την συνολική προσφορά της στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδιαίτερη τιμή για την Εταιρεία μας και το Συνέδριό μας, αποτελεί η παρουσία ως Επίτιμου προσκεκλημένου ομιλητή στην Εναρκτήρια Τελετή,  του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, που θα πραγματοποιήσει Διάλεξη με θέμα : «Προς μία Ευρωπαϊκή Ένωση Υγείας».

Η εκδήλωση θα κλείσει με Δεξίωση στον χώρο του ξενοδοχείου, που θα περιλαμβάνει ποτό καλωσορίσματος και finger food.

Eίσοδος δωρεάν 

Επίσημο Δείπνο

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022
Ώρα: 20:30

Το Επίσημο Δείπνο θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε και να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μαζί με φίλους και συναδέλφους, απολαμβάνοντας την θεσπέσια ελληνική κουζίνα και την εκπληκτική θέα στον Λευκό Πύργο και την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μετά το φαγητό, η μουσική γίνεται χορευτική και η πίστα είναι δική σας!

Ένδυμα : Επίσημο

Τιμή πρόσκλησης : 50€/άτομο

Περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων είναι διαθέσιμος. Περιλαμβάνεται φαγητό και ποτό

Διεύθυνση : Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη